Fysisk og psykisk velbefindende er afgørende for en god tilværelse, både på arbejde og i fritiden. Derfor har vi i vores koncern fokus på, at gøre hvad vi kan, for at skabe de bedst mulige vilkår for vore medarbejdere. Vi samler på gode kolleger og synlige ledere. Dette er med til at bære tankerne om den gode arbejdsplads ud i livet.

Koncernens vagtfirma, Vasik, har den filosofi at den enkelte medarbejder, skal udvikles og tage ansvar. Derfor har virksomheden bl.a. et udfordringsprogram, som ¼ af medarbejderne har valgt at tilslutte sig. Her sætter Vasik og den enkelte medarbejder et personligt mål for de følgende 12 måneder. Målet kan f.eks. være vægttab, rygestop eller gennemførelse en halvmaraton.

Den Jyske Kontrolcentral, koncernens kontrolcentral, har investeret kraftigt i indeklimaet inden for den sidste årrække. Investeringerne er blevet foretaget i nyt lyddæmpende loft, lydvægge, varmestyring og ikke mindst et nyt airconditionanlæg. Vores medarbejder er vores vigtigste ressource og i kraft af virksomhedens drift med meget skærmarbejde er det vigtigt at forholdene rundt om dette arbejde løbende optimeres og forbedres.

TILTAG

  • God kvalitet af uniformer
  • Overholdelse af arbejdsmiljøregler iht. arbejdstid
  • Sygefraværspolitik
  • Kollegaindsatser belønnes
  • Sammenholdsskabende sociale tiltag